پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

اطلاعات شخصی سربازان آمریکایی به فروش رفت

اطلاعات شخصی سربازان آمریکایی به فروش رفت محققان یک دانشگاه در آمریکا دریافته‌اند که اطلاعات شخصی و حساس پرسنل ارتش آمریکا به صورت آنلاین با کمترین قیمت از سوی کارگزاران داده در این کشور به فروش می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس مطالعه‌ای که روز دوشنبه از سوی گروهی از محققان دانشگاه دوک منتشر شده است، اطلاعات شخصی و حساس هزاران نفر از پرسنل در حال خدمت در ارتش ایالات متحده به صورت آنلاین و بسیار ارزان از سوی کارگزاران داده به فروش می‌رسد.

 

به گزارش «سی‌ان‌ان»، برخی از این اطلاعات حساس شامل آدرس خانه و وضعیت سلامت سربازان ارتش آمریکا شده که در واقع جز اطلاعات محرمانه و مهم محسوب می‌شود.

 

طبق بررسی‌های انجام گرفته شده اطلاعات هر یک از سربازان ارتش آمریکا بر اساس موقعیت جغرافیایی مربوط به محل کار و محل زندگی‌شان در دسترس بوده و حتی برخی از آنها مربوط به سربازانی می‌شود که در مناطق بسیار حساس نظامی زندگی می‌کنند.

 

قیمت در نظر گرفته شده برای این اطلاعات تنها ۰.۱۲ دلار عنوان شده است. در این مطالعه به نگرانی‌های دیرینه مقامات امنیت ملی آمریکایی و کارشناسان خارجی اشاره شده است که به عنوان مثال، یک سرویس اطلاعاتی خارجی می‌تواند به سادگی اطلاعات مربوط به محل نگهداری و آسیب پذیری اعضای ارتش آمریکا را به سادگی با یک خرید آنلاین به دست آورد.

 

بخشی از نگرانی های عنوان شده به دلیل آن است که کلاهبرداران و افراد سواستفاده‌گر در داخل و خارج از کشور می‌توانند به واسطه این داده ها از خانواده های افراد نظامی باج‌گیری کرده و یا آنها را تحت تعقیب قرار دهند.

 

طبق بررسی محققان دانشگاه دوک، هنوز محدودیت های قانونی بسیار کمی در ایالات متحده برای خرید و فروش و انتشار چنین داده‌هایی وجود دارد.

 

«جاستین شرمن» یک مقام ارشد در رشته سیاست عمومی در دانشگاه دوک که در جریان این تحقیقات بوده عنوان کرده است: راه بسیار آسانی برای دسترسی به این داده ها و اطلاعات وجود دارد و فقط با هزینه ۱۲ سنت می‌توان آنها را به دست آورد.

 

وی عنوان کرده است: اگر تیم تحقیقاتی ما با رعایت اصول اخلاقی و پژوهشی دانشگاه با رعایت حفظ حریم خصوصی برای انجام یک مطالعه آکادمیک توانسته این کار را انجام دهد، یک دشمن خارجی خیلی آسان‌تر و در یک چشم به هم زدن می‌تواند از این داده‌ها برای هدف قرار دادن پرسنل و باج‌گیری از آنها استفاده کند.

 

پنتاگون و جامعه اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا مدت هاست که نگران این هستند که جاسوسان خارجی چگونه امکان دسترسی به اطلاعات شخصی آمریکایی ها را جهت سو استفاده دارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار